Известие

Collapse
No announcement yet.

СТАНАХ ЗА СМЯХ НА ГОЛФАДЖИИ И ОПЕЛДЖИИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СТАНАХ ЗА СМЯХ НА ГОЛФАДЖИИ И ОПЕЛДЖИИ

ГОЛИАМ СРАМ БРАХ ДНЕС С МОИТА АЛФА. ТАЗИ ЗАРАН ПРИ БЛИЗО -6 ГРАДУСА НЕ МОЖА ДА ЗАПАЛИ.За ВТОРИ ПЬТ МИ ПОГАЖДА ТОЗИ НОМЕР В НАИ-НЕПОДХОДИАШТОТО ВРЕМЕ,ТОЗИ ПЬТ ПРЕД САСЕДИ.АЛФАТА Е 146-ЦА,1,3 БОХЕР.ПРЕДНИА ПЬТ КАТО НАПЕ4Е СЛЬНЦЕТО СЕ ОПРАВИ САМА,АМА ДНЕС БЕ СПРИАНА НА СИАНКА ,А И ВРЕМЕТО СИ БЕ МНОГО СТУДЕНО.ИНТЕРЕСНО Е 4Е ВСИ4КО И Е НАРЕД ,БЕНЗИН И ТОК СИ ИМА.ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НА НИАКОИ СЛУ4ВАЛО ЛИ МУ СЕ Е НЕШТО ТАКОВА,И МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕ САВЕТ????БЛАГОДАРИА ПРЕДВАРИТЕЛНО,И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.

Пиши по-грамотно! Писането с главни букви се приема за викане

игне

Моята когато и кефне при палене докато е студена не вдигне ли 1500 оборота някой път огасва,но не знам от къде е.НО НА голф СЪС ЗЪБИ И НОКТИ,НО НЕ СЕ ДАВА докато не ме опъне някой-но пак ще продължа ЧУКАМ МУ ГО НА голфа.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Какъв срам какви пет лева, ония ден една 7-ца въртя пред нас половин час и накрая дойдоха да я теглят и то току що угасена! Иди си направи една диагностика.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тя и моята не се оставя на голфове ,стига да я запаля,ама днес исхабих много нерви заштото ми рповали деня,

Comment

petrof:каква е твоята икак ти провали денят,може да е оважителна причина.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

правих и.сега 4акам да пекне сланце и пак да си иа подкарам.междудругото това ми е 9-тата ли4на кола,и незнам о6те колко служебни смених,но такожа не6то не ми се бе слу4вало.миналата година като ми спретна този номер иа теглих ,нов акомолатор от дизел иа вартиах,и накраиа се оправи сама като напе4е

Comment

146 1,3 боксер,и ми провали патуване до един румански манастир

Comment

според техник,можело да е от горивниа филтар ако в него имало замразнала вода

Comment

ахххх аххх Братле за тая седмица ми се случва за 3 път!Хич незавърта замръзналия стартер.Ама на мен и слънцето не помага.И трите пъти с бутане я паля.Ужааас,ненам ко да прая!!!

П.С.Аз сега съм в Варна и не я карам точно заради това.И сичките ми познати в Варна вече са нанякаде и понеделник ша си одя в СЗ и незнам как ша запаля.Дано има някои колеги варненци дето да ме бутнат по обяд. Че хората по улиците хич не са услужливи.
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo
                    ахххх аххх Братле за тая седмица ми се случва за 3 път!Хич незавърта замръзналия стартер.Ама на мен и слънцето не помага.И трите пъти с бутане я паля.Ужааас,ненам ко да прая!!!

П.С.Аз сега съм в Варна и не я карам точно заради това.И сичките ми познати в Варна вече са нанякаде и понеделник ша си одя в СЗ и незнам как ша запаля.Дано има някои колеги варненци дето да ме бутнат по обяд. Че хората по улиците хич не са услужливи.
                    Да не би да е от акумулатора. Може фаровете да светят, радиото да работи, но да не достига ток на стартера - той гълта много. Провери дали не е от това.
                    Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Колегите с боксерите не ме плашете така бе. Моята е на улицата вече три зими и сутрин само махам леда по стъклата врътвам и пали.То не е хубаво много да се хвали човек, ама моя боксер в това отношение за сега много слуша. Един път не ми е загаснала или да не е запалила от първия път, или пък да си е менила оборотите...пу да не му е уроки
                      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

тази сутрин пак не запали.Има си ток,стартера варти нормално,но ми се струва 4е в двигатела не постапва гориво.маи на пролед ще се разделяме.

Comment

ako язапаля ште идвам днес до Варна ,да те бутнем,

Comment

Първоначално публикувано от petrof
                            според техник,можело да е от горивниа филтар ако в него имало замразнала вода
                            Ми вземете го сменете !
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

ako e на лесно веднага,но маи ще ми требва канал,а и филтара е на около 6 хил.км

Comment

Working...
                              X